Babysang

Velkommen til babysang i Nykirken hver onsdag kl 11.00! Kom gjerne litt før! Vi serverer kaffe/te /kjeks/frukt etter sangstunden. Ta gjerne med egen niste! Dersom det skulle bli kansellering, blir det skrevet på facebooksiden: Babysang Nykirken/Barnas katedral (be gjerne om å bli lagt til)

Tilbudet koster kr 2OO,- i semesteret. Babysang er en del av menighetens satsning på barn sammen med de åpne barnehagene.

Kontaktperson: Menighetspedagog Hilde Tetlie: 97192920/hilde.tetlie@bergen.kirken.no

VELKOMMEN PÅ BABYSANG!  :)

Babysang er et tilbud hvor du og barnet ditt er velkommen til en koselig stund med sanger, rim/regler og sosialt fellesskap.
Etter sangstunden, som varer ca 25.min, spiser vi medbrakt lunsj sammen. Det serveres kaffe/te, frukt og kjeks.

Tilbudet er åpent, du trenger ikke melde deg på.
De som velger å komme fast, skriver seg på en liste og får tilsendt en faktura på kr 250/350,- som vil dekke utgifter til kaffe/kjeks/frukt m.m.

Ansvarligt meighetspedagog Hilde Tetlie: hilde.tetlie@bergen.kirken.no  mobil:97192920

Babysang følger i hovedsak skoleruten. Målgruppe: ca 0-1 år.

Velkommen skal du og ditt barn være!