Gudstjenesteliv

Bergen domkirke menighet er et Hjem med mange rom; med rom for tilbedelse og aktivitet, rom for meditasjon og lovsang, rom for samtale og ordløs kommunikasjon, rom for tradisjon og fornyelse.

Vi ønsker at ulike mennesker kan finne tilhørighet i ett eller flere av disse rommene.

Ulike menneske har ulike ønsker og behov også når det gjelder gudstjenester.
Med flere kirker i samme menighet har vi en unik mulighet for et gudstjenesteliv som favner bredt og vidt, med mulighet for å nå et mangfold av mennesker i Bergen by.
Derfor vil du finne et mangfoldig tilbud av gudstjenester; med forskjellig form og uttrykk, på ulike dager og klokkeslett og av ulik lengde.

I menyen til høyre kan du orientere deg om de ulike gudstjenestetilbudene søndager og hverdager.

Her er en oversikt over alle julegudstjenestene i Bergen domkirke menighet julen 2017:

GUDSTJENESTER JULAFTEN, 4. SØNDAG I ADVENT

14.30 og 16.00: Gudstjeneste i Domkirken, DomkirkeSpirene deltar