Synge i Mariakirkens kantori?

18.08.16

Mariakirkens kantori ble startet høsten 2015 og har allerede etablert en grunnstamme av gode korsangere. Ved starten av et nytt semester åpner vi for utvidelse, og inviterer herved nye sangere til å være med og bygge kantoriet videre opp.

Medvirkning ved Mariakirkens gudstjenester er korets primære oppgaver. Etter hvert vil konserter også bli en oppgave. I den etableringsfasen vi fremdeles er i arbeider vi derfor med å bygge opp et kirkemusikalsk basisrepertoar.

Sangere med korerfaring og basal notekunnskap, og som dertil har lyst å være med å prege musikklivet i en av Norges vakreste kirker er velkommen til å kontakte korets dirigent, Karstein Askeland for nærmere avtale om stemmeprøve. Henvendelse til ka668@kirken.no eller tel.: 91561072

Mariakirkens kantori øver tirsdager fra 19-21. Koret passer for folk som er glade i korsang, men som av tidsmessige grunner foretrekker et kor med et konsentrert aktivitetsnivå.

Velkommen!

Mariakirkens Kantori