Messe for verdighet

01.10.17

Med håp om en god fremtid for berørte av seksuelle overgrep.

Et tema som er viktigere enn noen gang.

Sted: Korskirken, Nedre korskirkeallmenning 20

Tid: Torsdag 5. oktober kl 18.00

Åpen for alle.

Sang: Veslemøy Fluge Berg

Saksofon: Trygve Hellesen

Kapellmester: Vidar Eldholm

Sankta Sunniva kammerkor

Erfaringstekster lest av skuespillere fra Den Nationale Scene.

Prester og representanter fra Bergen domkirke menighet, Kirkens Bymisjon, Kirkelig ressurssenter mot vold og seksuelle overgrep, NLA Høgskolen.

Messe for verdighet er avslutningen av et heldagsseminar med temaet «Sammen mot seksuelle overgrep».

I kjølvannet av Darkroom-saken spør mange seg hvordan vi kan beskytte barn og unge mot overgrep. Seminaret gir svar og utfordringer til både foreldre, frivillige og alle som jobber med barn. Etterforskningsleder Hilde Reikrås og spesialkonsulent Inge Nordhaug deler erfaringer fra arbeidet sitt. Redd Barna og SMISO (Senter mot incest og seksuelle overgrep) gir en innføring i sine forebyggende tiltak for å beskytte barn og unge.

Dette viktige seminaret finner sted på Litteraturhuset. Seminaret er dessverre fullt, men alle som ønsker er velkommen til å være med på «Messe for verdighet» om kvelden.