SPOR - nytt menighetsblad

04.12.17

SPOR - endelig nytt menighetsblad fra Bergen domkirke menighet.

Det er mange år siden menigheten vår sist hadde sitt eget menighetsblad, og dette har vært et etterlengtet tilbud hos mange. Vi feirer advent, første desember og starten på et nytt kirkeår med det flunkende nye menighetsbladet SPOR!

De som husker forrige gang vi gav ut menighetsblad kjenner igjen navnet SPOR! Vi synes dette navnet er så fint at vi har beholdt navnet på bladet, men laget innholdet i ny drakt.

I desemberutgaven av SPOR er det informasjon om hva som skjer i kirkene i tiden før jul, en oversikt over alle de fantastiske julekonsertene og andre "spor" fra alt det flotte arbeidet som blir gjort rundt omkring i menigheten og de fem kirkene våre.

Her en en link til den digitale utgaven av menighetsbladet.

Denne utgaven er en prøveversjon, men vi håper at vi klarer å gi ut fem utgaver av bladet i 2018.

Har du innspill eller tanker rundt innhold, tema og layoyt - send gjerne en mail til vår nye informasjonsmedarbeider Anne Merete Solbakken as984@kirken.no