Juleevangeliet - ├ąpen forestilling

06.12.17

Lørdag 9. desember kl 13 og 15 er det åpen teaterforestilling i Barnas Katedral.
Da kan du få med deg den populære oppsetningen av Juleevangeliet.

Juleevangeliet er et figurteater av og med Dukkenikkerne: Monika Solheim, Jan Holden og Gabrielle Barth.Maria, Josef, hyrdene, Jesus-barnet og den STORE engelen! Alle er de med i den årlige oppsetningen av Juleevangeliet. Forestillingen er en morsom og varm gjengivelse av hvordan dagene kan ha vært i Betlehem i tiden rundt Jesus sin fødselsdag.... Få også med dere Julekrybben i ruinene av den gamle Erkebispegården.

Denne populærere teaterfremsyningen har de siste årene samlte tusenvis av barn fra skoler og barnehager i bergen og omegn til forestilling.

De to åpne forestillinger finners sted lørdag 9.desember kl. 13.00 og kl. 15.00.

Pris kr. 150/100 per person. Dere kan betale enten via Vipps (60617), eller kontant ved døren.

For bestilling av billetter send e-post til ah482@kirken.no med navn på kontakt person, mobilnummer og antall barn/voksne.

Ta gjerne med sko og luer. Vi samler inn og lager et fantastisk luetre. Luer og sko sendes senere til trengende barn i Øst-Europa.

Velkommen til forestilling i Barnas Katedral, Nykirken.