Vil du være frivillig under Sykkel-VM?

28.08.17

Har du lyst til å være med på laget vårt?

16.-24. september arrangeres Sykkel-VM i Bergen, og Bergen domkirke menighet samarbeider med Sjømannskirken og Bergen kirkelige fellesråd om å være et sosialt og kirkelig møtested under Sykkel-VM.

Dette er en unik mulighet til å vise frem kirken i Bergen på en positiv måte.

Mariakirken skal være åpen for publikum under store deler av arrangementet, og i Mariastuene vil det serveres vafler, kaffe og skapes et rom for en smak av kirken og det gode felleskapet.

Vil du være med på folkefesten? Dette trenger vi hjelp til:

Søndag 17. september flyttes Domkirkens gudstjeneste til den store scenen på Torgallmenningen, der hvor medaljeseremoniene finner sted gjennom hele uken. Gudstjenesten blir økumenisk og flerspråklig, med gode musikalske krefter; Domkoret og Sjøforsvarets musikkorps. Sjømannskirken stiller med vafler til «kirkekaffen». Her trenger Sjømannskirken hjelp til steking av vafler på forhånd – og mange frivillige til å være med å dele ut vaflene etter gudstjenesten.

Onsdag 20. - søndag 24. september vil vi lage til en kirkelig «fan-sone» ved Mariakirken. Mariakirken vil være åpen for publikum fra kl 11 - 17.30, og her trenger vi i Bergen domkirke menighet frivillige som vil hjelpe oss med å holde byens vakreste bygning åpen for gudstenester, andakter og den gode samtalen under hele denne perioden.

I Mariastuene vil det være kafé og TV-overføringer, og her trenger Sjømannskirken frivillige til å servere kaffe og vafler.

Vi håper også å få i stand en stor «Kirken i Bergen» -sone ved selve løypen der vi kan samles hver gang rittet passerer.

Ønsker du å være frivillig i Mariakirken?

Ta kontakt med Anne Merete Solbakken i Bergen domkirke menighet as984@kirken.no

Dersom du ønsker å være frivillig i Mariastuene eller på Torgallmenningen kan du ta kontakt med Vigdis Alte i Sjømannskirken val@sjomannskirken.no.