Gudstjeneste på Torgallmenningen under Sykkel-VM

11.09.17

Søndag 17. september flytter vi fra Bergen domkirke til Torgallmenningen og feirer økumenisk, tverrkirkelig gudstjeneste på flere språk. Domprost Jan Otto Myrseth, sogneprest Hans Jørgen Morvik, Dom Alois m.fl.

Søndag 17. september blir det gudstjeneste midt i hjertet av Bergen. Da flytter vi fra Bergen domkirke til Torgallmenningen og feirer tverrkirkelig gudstjeneste på flere språk. Domprost Jan Otto Myrseth, sogneprest Hans Jørgen Morvik m.fl.

Det blir storslått musikk ved Sjøforsvarets musikkorps, Bergen Domkor og domkantorene Kjetil Almenning og Sigurd Melvær Øgaard.

Etter gudstjenesten blir det "kirkekaffe" med utdeling av vafler i regi av Sjømannskirken.

Bli med på folkefesten, og vær en del av det sosiale og kirkelige fellesskapet under Sykkel-VM.

Onsdag 20. - søndag 24. september vil vi lage til en kirkelig «fan-sone» ved Mariakirken. Mariakirken vil være åpen for publikum fra kl 11 - 17.30, og her vil det være rom for gudstenester, andakter og den gode samtalen under hele denne perioden.

I Mariastuene vil det være kafé og TV-overføringer, og Sjømannskirken serverer kaffe og vafler til de besøkende.

Bergen kirkelige fellskap lager til en stor «Kirken i Bergen» -sone ved selve løypen der vi kan samles hver gang rittet passerer.

Hjertelig velkommen til folkefesten!