United Sisters Bergen

27.09.17

United Sisters er et tilbud for jenter på 15 - 17 år. United Sisters holder til i St. Jacob kirke, og møtes mandager klokken 16 - 18.Gjennom samtaler, fellesarrangementer og seminarer bygger vi et sterkt fellesskap som betyr noe i hverdagen.  Første samling er mandag 23. oktober.

United sisters er en plass der du som ung kan trives og være deg selv, den du vil være. Vi er til for deg, her og nå. Nå når du vil utforske eller utvikle deg selv, dine interesser, hvem du er og hva du står for. På United sisters treffes vi regelmessig og har det veldig gøy sammen. Du utvikles i møtet med deg selv og andre.

Hos oss får du komme som du er og få hjelp og støtte, eller bare være med på gøye ting som skjer. Gruppen ledes av unge, med voksen tilstedeværelse. Frivillige unge voksne er også mentor for de som ønsker seg en litt eldre jente å snakke med om forskjellige utfordringer livet er. United sisters drives også av KFUK - KFUM i Forandringshuset på Grønland i Oslo, og i Fryshuset i Stockholm. Sofie Storaas er hovedleder.

 

Program høsten 2017:

Mandag 23. oktober: kl. 16 – 18

Mandag 6. november: kl. 16 – 18

Lørdag 18. november: Loppemarked

Mandag 20. november: kl. 16 – 18

Mandag 18. desember: kl. 16 – 18

 

Velkommen skal du være. Sofie kan kontaktes på facebook om du ønsker informasjon eller vil være med.

For å se mer oppdatert info se facebooksiden "United sisters".