Kirkemusikk under Kulturnatt Bergen

04.09.17

Fredag 8. september er det Kulturnatt Bergen. Denne kvelden fylles kirkene våre med vakker musikk.

I Nykirken kan du oppleve en lavmælt vandring i jazzens balladerepertoar med Bodil Eldhuset (vokal), Sigurd Ulveseth (bass) og Stein Bakke (piano). Konsertstart 21.00. Gratis inngang.

I Domkirken kan du høre Ole Bull Kammerkor, Biskopshavn Vokal, Sandviken Kantori og Vokalgruppen Yr. Tid: 18 – 22. Gratis inngang.

I Mariakirken blir det en rekke minikonserter med ensembler fra Eikanger-Bjørsvik og Sjøforsvarets Musikkorps. Konsertene starter hver halve time fra kl. 18.00 til og med 21.30. Gratis inngang.

Johanneskirken har kveldsåpent under årets Kulturnatt, og her blir det servert en rekke musikalske godbiter: Ensembler fra Fana Musikklag, Marko Erdevicki, klassisk gitar: Sychra, Bergens Turnforenings Orkester. Mellom konsertene blir det vakkert orgelspill av Frode Skag Storheim. Tid: 18.00 – 22.00. Gratis inngang.

Velkommen til kulturnatt.

For flere detaljer rundt programmet kan du lese mer her: http://www.kulturnatt-bergen.no/