Fremragende treblåseorkester fra USA besøker Johanneskirken

29.01.18

TIRSDAG 6. februar kl 19.00

Konserter i Stockholm, Uppsala, Falun, Oslo och Bergen med chefsdirigenten James Patrick Miller, USA.

I løpet av januar og februar 2018 gjennomfører "the Gustavus Wind Orchestra" sammen med sin sjefsdirigent James Patrick Miller en vinterturné i flere nordiske byer.

I slutten av januar besøker orkesteret ulike steder i Sverige. Orkesteret reiser deretter til Norge og spiller konserter i de historiske kirkene Sofienberg kirke i Oslo, og vår egen Johanneskirke den 6. februar. Tema for konsertturneen er "Barna - vårt fremtidshåp".

Gustavus träblåsorkester, grunnlagt i 1878, er offisielt treblåsorkester for musikkfakultetet ved Gustavus Adolphus universitetet i Minnesota, USA. Universitet har svensk-lutherskae røtter og orkesteret utmerker seg som Amerikas eldste virksamma treblåsorkester vest for Mississippielven. Som forvaltare av akademiske tradisjoner i mer enn 135 år er treblåsorkestern universitetets fremsta ambassadør for yrkesstolthet, tjenande, ærlige, tro og samhold.

Repetoire:

Du Gamla, Du Fria – The National Anthem of Sweden

Ja Vi Elsker Dette Landet – The National Anthem of Norway

The Star Spangled Banner – The National Anthem of the United States of America

Children's March: Over the hills and far away ...

Percy A. Grainger

Song for My Children