Gloria - vi bærer lyset

26.10.18

- Hva vil det si å bære Guds lys på jorden?
"Gloria - vi bærer lyset" er en konsertmusikal – av, med og for – barn og «tweens».

Bli med på når barn og unge fra hele regionen samles til forestilling i St. Jakob kirke søndag 28. oktober.

«Gloria, vi bærer lyset» samler barn og tweens fra hele regionen til en tøff, vakker og fengende forestilling i St.Jakob kirke under årets Autunnale. Musikalen gjenspeiler KFUK-KFUMs ideologi om «det hele mennesket med ånd, sjel og kropp». Den har et moderne preg og gjør bruk av et bredt musikalsk spekter med tekster som utforsker temaet «Hva vil det si å bære Guds lys på jorden?». Både i form og innhold løftes den utøvende kreativiteten og livsgleden, det å uttrykke seg gjennom sang og dans, frem som en viktig del av det kristne livet.

Her er det bare å glede seg til solister, kor, dans og drama i samspill med noen av Bergens beste musikere og profesjonell produksjon.

Billetter til forestillingen finner du HER.