Juleteater i Barnas Katedral

05.12.18

Lørdag 15. desember kl. 13 og 15.00 er det åpen teaterforestilling i Barnas katedral (Nykirken). Møt Maria, Josef og den STORE engelen under den årlige forestillingen "Juleevangeliet" i Barnas katedral.

Billetter kr. 100/150. Påmelding og mer informasjon på www.barnaskatedral.no Målgruppe: 3-10 år.

«Juleevangeliet» har vært en fast tradisjon i Barnas katedral siden 2004, og spilles hvert år for over 2000 barn fra skoler og barnehager. Målgruppen er 3-10 år. Dette er en meget populær forestilling, og er en morsom og varm gjengivelse av hvordan dagene kan ha vært i Betlehem i tiden rundt Jesus sin fødselsdag.

Vi blir tatt med til år 0. Stedet er Nasaret, og vi reiser den lange veien til Betlehem sammen med Maria og Josef. Ved siden av å få innblikk i Josefs forberedelser og Marias venting, møter vi en rekke karakterer i rammen rundt selve kjernefortellingen. Ved hjelp av dukker og skuespillere, tar «Juleevangeliet» barna med på en fasinerende og lærerik reise, preget av mye humor og godt humør.

Det er åpen forestilling lørdag 15. desember kl. 13 og 15. Billetter kr. 100/150 Påmelding og mer informasjon på www.barnaskatedral.no I tillegg til teaterforestillingen inviterer vi til en spennende opplevelsesreise i Barnas katedral. Her får barna mulighet til å være med inn i ruinene etter den gamle Erkebispegården fra 1200-tallet. Inne i ruinene har vi installert en av Bergens flotteste julekrybber, hvor Josef og Maria og de andre figurene finnes i helfigur.

I perioden der barna kommer for å se forestillingen samler vi inn gaver fra ungene/publikum- luer og sko som vi sender til barn i øst Europa. Sammen stiller vi ut de varme vinterskoene og luene barna har med, og synliggjør på denne måten at de bidrar til noe viktig, som blir verdsatt. Vi har vårt eget «luetre» hvor barna får henge opp luene de har med, og skoene stilles ut på galleriet. Prosjektet er i samarbeid med «Misjon uten Grenser».

«Juleevangeliet - Det skjedde i de dager» - av og med Dukkenikkerne. Ide: Jack Markussen. Instruktør: Vigdis Ludvigsen Skuespillere: Jan Holden, Gabrielle Barth og Monika Solheim Musikk: Asbjørn Sundal Dukker/scenografi: Dukkenikkerne