Konfirmasjonsgudstjenester

07.05.18

Det er konfirmasjonstid i menigheten. Et innholdsrikt konfirmasjonsår går mot slutten, og den store dagen nærmer seg...

For konfirmantene i Johanneskirken er dagen allerde markert. En gruppe spente og engasjerte konfirmanter ble konfirmert søndag 6. mai. I neste utgave av Spor kan du lese en stor reportasje om konfirmantgruppen i Johannesirken. Der forteller de om hvordan de har opplevd å være konfirmant i Bergen domkirke menighet.

Nå står de andre konfirmantgruppene for tur

- Torsdag 10. mai, Kristi Himmelfartsdag - konfirmasjonsgudstjeneste i Domkirken kl. 11.00

- Lørdag 12. mai - konfirmasjonsgudstjeneste i Nykirken kl. 11.00

- Søndag 13. mai - konfirmasjonsgudstjeneste i Mariakirken kl. 11.00

Konfirmant i kirken

Konfirmasjonstiden i kirken er ikke bare for deg som tror. Å være konfirmant i kirken er like mye for deg som tviler eller bare er nysgjerrig. I konfirmasjonstiden får du muligheten til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre. Som konfirmant får du lære mer om Gud og deg selv. Vi snakker om livet – på godt og ondt. Samtidig får du mange nye opplevelser. Du får vokse som menneske uten krav om å prestere. Bli med på en spennende reise frem til den høytidelige konfirmasjonsdagen!

Nå er påmeldingen for konfirmasjon 2018/2019 åpen.

Gå inn på www.konfis.no for å registrere påmelding!