Baby + sang

22.08.18

Ta med baby og matpakke og blir med og syng med oss! Babysang starter opp igjen i Nykirken 22. august kl. 12.30. Velkommen alle sammen!

Babysang er et tilbud hvor du og barnet ditt er velkommen til et sosialt møtested med sanger, rim/regler prat og sosialt fellesskap. Etter sangstunden, som varer ca 25.min, spiser vi medbrakt lunsj sammen. Det serveres kaffe/te, frukt og kjeks.
Kirken holder kaffe, te og frukt. Ta med matpakke.
Babysang følger i hovedsak skoleruten.

Målgruppe: ca 0-1 år.
Kontaktperson: Menighetspedagog Hilde Tetlie: 971 92 920 - ht652@kirken.no
Pris kr. 200/semester.

Babysang er en del av menighetens satsning på barn sammen med de åpne barnehagene.Tilbudet er åpent, du trenger ikke melde deg på.

De som velger å komme fast, skriver seg på en liste og får tilsendt en faktura på kr 250/350,- som vil dekke utgifter til kaffe/kjeks/frukt m.m. Det er også mulig å betale med VIPPS til 131806.
Velkommen skal du og ditt barn være!