Vil du synge i Mariakirkens kantori?

30.08.18

Har lyst å være med å prege musikklivet i en av Norges vakreste kirker?

Mariakirkens kantori ble startet høsten 2015 og har etablert en solid grunnstamme av gode korsangere. Ved starten av et nytt semester ønsker vi å invitere flere til å synge med oss og å bygge kantoriet videre opp.
Medvirkning ved Mariakirkens gudstjenester er korets primære oppgaver. Etter hvert vil konsertprogrammer også bli innstudert. Denne høsten vil vi fortsette å øve inn et variert kirkemusikalsk repertoar.

Sangere med korerfaring og grunnleggende notekunnskap, og som dertil har lyst å være med å prege musikklivet i en av Norges vakreste kirker, er velkommen til å kontakte Mariakirkens organist og kantor, Karstein Askeland, for nærmere avtale om stemmeprøve. Henvendelse til ka668@kirken.no eller tlf.: 915 61 072

Mariakirkens kantori øver tirsdager fra 19 -21. Koret passer for mennesker som er glade i å synge i kor, men som foretrekker et konsentrert aktivitetsnivå.

Første ordinære øvelse er tirsdag 4. september.
Velkommen.