Semesterstart og gudstjeneste med ordinasjon i St. Jakob kirke

04.01.19

Søndag 6. januar kl. 17.00 er det klart for årets første gudstjeneste i St. Jakob i 2019. I denne gudstjenesten ordineres Øyvin Rudolf Sønnesyn Berg til prest i St. Jakob.

Ordinasjon er en høytidelig seremoni hvor en kommende prest avlegger løfter, blir vigslet til kirkelig tjeneste og bedt for. Biskopen og flere prester deltar. Etter ordinasjonen er Øyvin Rudolf offisielt prest i St. Jakob og Den norske kirke.

Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe i Jakobssalen. Der blir det mest digge kaker og kanskje også noen taler og greier. Kom og se hva som skjer!

Gudstjenesten starter allerede kl. 17.00 (merk tidspunktet!) for at folk skal kunne rekke fly og tog hjem om de kommer langveis fra. Du er veldig velkommen uansett om du vanligvis går i St. Jakob, aldri har vært der før, er en venn av Øyvin Rudolf eller bare lurer veldig på hvordan en ordinasjon ser ut.

Ta med en venn, eller kom alene. St. Jakob er kirken for alle!