Konfirmant i 2020?

07.05.19

Vil du bli konfirmant? Er du litt usikker? Lurer du på hva det vil si å være konfirmant i kirken? Vi ønsker å invitere deg som starter i 9. klasse høsten 2019 og dine foreldre/foresatte til informasjonsmøte om konfirmasjonstiden.

I disse dager sender vi ut en brev med invitasjon til informasjonsmøte om konfirmantåret 2019/2020. Brevet er til deg som starter i 9. klasse neste år der vi ønsker
Velkommen til informasjonsmøte i
Sted: Nykirken
Tid: Tirsdag 4.juni kl. 19.00 - 20.00

På informasjonsmøtet vil vi fortelle hva vi vil gjøre for at du skal få en god og meningsfull konfirmasjonstid. Konfirmantopplegget i Bergen domkirke menighet er veldig bra - vi er stolt av det. Vi vil fortelle litt om leiren, fellessamlinger, undervisning, ungdomskirken St. Jakob, gudstjenester og om selve konfirmasjonsdagen. Har du spørsmål skal vi svare så godt vi kan.
Vi håper du har lyst til å være konfirmant i byen og ha din konfirmasjonsdag i mai 2020.

Påmeldingen skjer HER, og vi åpner for påmelding om kort tid - senest 1. juni.

Dette skal vi informere mer om på møtet.

Vi gleder oss veldig til å bli kjent med deg og håper vi sees på informasjonsmøtet. Vi tror det skal bli et veldig fint år.