Åpningstider og turistvirksomhet info 2017

INFORMASJON OM MARIAKIRKEN
SOMMEREN 2017

For sommersesongen 2017 gjelder følgende:

Åpningstider:
29. mai – 15. september:
Mandag – fredag kl. 09.00 – 16.00
Gruppebesøk utenom åpningstider kan avtales ved henvendelse/forespørsel til Maria@bergen.kirken.no

Billettpriser:
Voksne: kr. 50,-
Student / Senior: kr. 40,-
Grupper (min 10 pers.) kr. 40,-
Barn under 16 år GRATIS

Omvisninger:
I perioden 1. juni til 31. august holdes det omvisninger mandag-fredag på norsk kl. 15.00 og på engelsk kl. 15.30, varighet ca 25 minutter.
Voksne: kr 75,- (inkluderer både inngangsbillett og guide). Barn under 16 år GRATIS.
Betaling: kontant og bankkort

Andre opplysninger:
Det er turistvakter i kirken som ønsker velkommen både grupper og enkeltbesøkende. I perioden 1. juni til 31. august holdes det omvisninger mandag-fredag med guide fra Bymuseet.
Det finnes en informasjonsbrosjyre i kirken for alle besøkende (norsk, engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk).
Fotografering er ikke tillatt – salg av postkort.
Bruk av stemmeforsterkere er ikke tillatt.
Mariakirken har ikke toalettfasiliteter for besøkende.
Kirken er tilgjengelig for bevegelseshemmede.
Kirken har et formidlingssamarbeid med Bymuseet i Bergen – informasjon om dette vil bli publisert på www.bergendomkirke.no, www.bymuseet.no og på turistinformasjonen.